Volunteer

Your help is needed for a successful, fun and safe race!

We are calling on all BREAKAWAY friends, family, clients and the general public to help support our third annual BREAKAWAY 5K and Fun Run.  Proceeds from this event are going to two local non-profit organizations: Life with Cancer, which provides services for cancer patients and families in our community, and the Eric Monday Foundation, which helps to raise awareness and remove the stigma associated with mental health issues through promotion of the sport of wrestling.

We have many opportunities for you to help make this event a success! This is fun way to make new friends and get involved in the community.  Our student volunteers find this a great way to receive community service hours!

Volunteer Role Date/Time Service Hours
Lead Volunteer Coordinator Aug – Race Day TBD
Packet Pick up Representatives Friday, October 13th 12-3pm
Saturday, October 14th 9am-12pm
2-4 hours
Race Day Registration Sunday, October 15th 6:30am-8:00am 1.5 hours
Race Day Packet Pick up Table  7:00am-9:30am 1.5 hours
Photographers 7:00am-9:30am 2.5 hours
Course Marshalls/Spectator 7:30am-9:30am 2 hours
Water Station 7:30am-9:30am 2 hours
Post Race Snacks & Refreshments 7:30am-9:30am 2 hours
Floaters – Setup/Clean up 6:00am-10:00am 2-4 hours
Parking Director 7:00am-8:00am 1 hour

Thank you for your consideration!  If you have any questions regarding the opportunities please contact Christa Delakis at breakawayfitness@breakawayfitness.com or at (703)226-1425.